Workshop thuis paddenstoelen groeien [Jan-2020]

De J zit weer in de maand!

Tijd om paddenstoelen thuis te groeien. Deze workshop wordt het hele jaar door gegeven voor een groep van maximaal 6-8 personen. Voor Januari staat hij gepland op 15 Januari om 18:30 in Utrecht (Leidsche Rijn). En zal ongeveer minimaal 2,5 uur duren (met uitloop).
De kosten voor de workshop is 10 euro, hiervoor krijg een kweeksetje voor terug.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de workshop krijg je een kleine korte introductie over het schimmelrijk. Er wordt kort uitgelegd wat een paddenstoel is en wat voor vet coole dingen je ermee kunt.

2e deel bestaat uit een hands-on workshop waarin je leert hoe je met hele simpele huis tuin en keuken dingetjes je eigen paddenstoelen kan groeien. En aan het einde mag je je eigen kweekje met paddenstoelen mee naar huis nemen!

Wie geeft de workshop

Hoi mijn naam is Reinier, de paddo fluisteraar. Ik zal de workshop verzorgen. Sinds een aantal jaar groei ik met success me eigen paddenstoelen.
Ik ben erg geinterreseerd in hoe paddenstoelen misschien in de toekomst er voor zorgen dat wij beter voor de natuur kunnen gaan zorgen. Ik ben van mening dat het schimmelrijk de sleutel tot de oplossing is van alle problemen die de mens heeft veroorzaakt.

Hoe doe ik mee? Wat moet ik kunnen?

Als je zelfstandig kan ademen en je zelf kan vervoeren naar Utrecht dan ben je bij deze goedgekeurd voor de workshop! Een pre is als je ook nog interresse kan tonen voor paddenstoelen.

Stuur een mail naar <email> of meld je hier aan voor de workshop.

Graag tot in Januari,
Reinier.