Tijd om paddenstoelen thuis te groeien!
Deze workshop wordt het hele jaar door gegeven voor een groep van maximaal 6-8 personen via het internet!

Eerstvolgende workshop is op :
in te plannen met een datumprikker

De kosten voor de workshop zijn 30 euro, hiervoor krijg een kweekset voor terug. Alle spullen die je voor deze workshop nodig hebt worden bij jou geleverd! Ook zal ik je gedurende de kweek bijstaan voor alle vragen. Soort van 24/7 hotline :).Ik schrijf me gelijk in! Stuur een mail naar info@mushroomnexus.net

Wat kan je verwachten?

Tijdens de workshop krijg je een kleine korte introductie over het schimmelrijk. Er wordt kort uitgelegd wat een paddenstoel is en wat voor mooie dingen het kan en jij ermee kunt!

Het tweede deel bestaat uit een hands-on workshop waarin je leert hoe je met hele simpele huis-, tuin- en keuken spullen je eigen paddenstoelen kan groeien. Aan het einde mag je je eigen kweekje met paddenstoelen mee naar huis nemen!

Wie geeft de workshop

Hoi mijn naam is Reinier, ik zal de workshop verzorgen. Sinds een aantal jaar groei ik met succes mijn eigen paddenstoelen.
Ik ben erg geinteresseerd in hoe paddenstoelen ons kunnen helpen zodat wij beter voor de natuur kunnen gaan zorgen. Ik ben van mening dat het schimmelrijk de sleutel is tot de oplossing is van veel problemen die de mens heeft veroorzaakt.


Hoe doe ik mee? Wat moet ik kunnen?

Stuur een mail naar info@mushroomnexus.net voor de workshop. Ik zal samen met jou en andere een datum inplannen door middel van een datum prikker. Deze workshop zal dus altijd voor jou uitkomen!


Graag tot snel!